Na een carrière in de horeca besloten we in 1988 naar Mechelen af te zakken om ons te vestigen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 8 waar Vera haar dameswinkel TARA’S opstartte. Een jaar later is dan de mannenmode TARO’S geboren in het pand schuin tegenover de eerste winkel namelijk ter hoogte van het nummer 13.
 
Omdat twee winkels veel te druk waren hebben we na een tijd besloten alleen nog met TARO’S verder te werken. Ondertussen zijn we nu al meer dan 25 jaar actief in de sector van de herenkleding en het bevalt ons nog altijd prima. We doen dit nog altijd met heel veel enthousiasme en inzet.
 
  Bij ons wordt er niet op de klok gekeken en wordt de klant geholpen op de manier die hem het beste uitkomt. Altijd hebben we een vrijblijvend advies wat kleuren en bijpassende stuks betreft.
Ook ons vakmanschap wat de pasvormen betreft van o.a. broeken en hemden wordt door de klant zeer geapprecieerd. Vooral het comfort en het makkelijk onderhouden van kleding is de laatste tijd in belangrijkheid enorm toegenomen. De klant moet vooral een goed gevoel overhouden bij zijn aankopen. Daarom hebben we ook een zeer trouw cliënteel dat geregeld onze winkel komt bezoeken.
 
We hopen jou zeer binnenkort te mogen ontvangen bij TARO’S BOETIEK in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 13 te Mechelen !
 

Vera en Guy